Film ajánlat

2008.07.15. 02:51

 

Kagen no Tsuki

 

(Last Quarter)

Mivel imádom a japán/kínai etc. filmeket ezért muszály volt beraknom ezt a vidit. Remélem páran azért belenéztek. Szerintem nagyon jó, bár még dolgozok az ügyön hogy megszerezzem DVD-n xD Magyar felirat se jönne rosszul. Na majd meglátjuk. Amúgy a film kissé dark-os , szomorkás  hangulatot ad át, és egy igen jó énekes HYDE is szerepel benne. :) Ha jól tudom ez a film is egy manga feldolgozása, Mizuki és Adam -ról. Eléggé érzelmes  szóval, aki  bele tudja élni magát  egy filmbe annak grantáltak a könnycseppek  xD

 

 Rövid infó:
 

 Mizuki aznap ünnepli 19. szülinapját. Barátaival van egy bárba de a nap mégse fejezõdik be túl boldogan. Kiderül hogy barátja megcsalta a legjobb barátnõjével. Miután összevesztek, elrohan és talál egy házat amit álmaiban is látott, de most nyitva volt az ajtó így be tud menni ahol találkozik Adammal majd 1 hétig itt élnek együtt, mikor Adam elmegy Mizuki utána akar menni de elüti egy autó….
És ha ez még csak az elsõ fél óra, hogy lesz ebbõl egy 2 órás dorama, ha a fõszereplõ máris meghalt? Egy érdekes és szókatlan de nagyon is izgalmas módon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://innocence.blog.hu/api/trackback/id/tr96568654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása