Remembering who we are

2008.09.17. 16:37

HELLO NÉP! ^_^

 

Hm... nemrég volt a névnapom :D

V. fel se köszöntött :(  hm mindegy xD nem érdekel. Hm.. ő anyutól kaptam egy jókis füllhallgatót, mert a Sony telómhoz kapott headset-nek annyi XD megrágta a macska. -.-" Osztályomban amúgy senki nem tudta,hogy névnapom van , csak évfolyamtársaim.. : D aztán végülis elszóltam magam és utána mindenki felköszöntött :D ^^  M.-el szombaton leszünk 2 hetesek :) :D remélem még 100x ennyi hetesek leszünk XD :D Szegénykém önbizalmát eléggé le sikerült rombolnom , egy kényes téma miatt. :/   majd túléljük valahogy : D  Mostanában elég keveset dumálok azokkal akiket nagyon szeretek.. valamiért nem keresnek :(  mindegy..  Viszont E. haverom, mindig rámírogat mostanában, és mesélgeti az új bnőjével kapcs. dolgokat.. xD nem mondom, hogy nem érdekel :D MERT ÉRDEKEL.. csak um jah.. hát nemtom:D annyira azért mégsem érdekel :) fura, hogy 4 év elteltével ilyen nyíltan képes velem beszélgetni a bnőjéről XD nem tudom mi ütött belé.. Tegnap nosztalgiázós napom volt.. MSN képem is egy régi emlékhez fűződő dolog volt   Mi a boldogság? kérdését firtattuk M.-el tegnap.. xD 16 év után még mindig nem tudom rá a választ. :)

M: " sulizok tudom mit kezdek az életbe, jó arc haverokat ismertem meg, meg itt vagyol nekem.

M. viszont azt mondja boldog.. :) és én örülök neki. tényleg ^_^   Nahjó idefagyok a géphez ugyhogy elmásztam aludni egyet, ja nem .. nem alszok mert mindjárt mennem kell matek korepre -.-"

 

 ( Mellesleg az LSD kipróbálásán még mindig erősen gondolkozom)

Turn on – Tune in – Drop out

 

You are going up up up up up up
come with me,
I'm gonna take you to the sky
where we will be
just listen to my voice and follow me...
I'll make you happy there and you will see (4x)

It's a beautiful sky, and
I'm ready to fly,
take me away,
you are the sound that i hear,
everyday in everyway,
you bring me closer to heaven

just listen to my voice

 

Szerző: 404

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://innocence.blog.hu/api/trackback/id/tr51668116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sainan 2008.10.25. 19:25:10

Hogy miiiiin? Lehet, hogy suliban említetted nekem is, de akkor is sokkoltál most :/ Kinepróbáld ˇ.ˇ Féltelek :$ Remélem, mára már meggondoltad magad o.O
süti beállítások módosítása